Nyárson sütés/malacsütők

"A nyárson sült bárány élménye emberi egzisztenciánk gyökeréig hatol, visszavet minket fajunk történetének hosszú évezredeibe."

Malac/bárány sült daraboló

Malac/bárány sült daraboló
Malac/bárány sült daraboló
Malac/bárány sült daraboló
Malac/bárány sült daraboló
Malac/bárány sült daraboló
Malac/bárány sült daraboló
Malac/bárány sült daraboló
Ár:99000 Ft.

Sült malac és bárány daraboló. Az 50 cm-es vágókés nem vesz tudomást a csontokról. Segítségével gyorsan és szakszerűen darabolható az elkészült pecsenye. Mert nem csak szépen kell sütni, de szépen is kell tálalni.

Talp: fa+rozsdamentes lemez boritás, 4db asztalhoz csavarozható gumitalppal.

Vágókés és mozgatókar: rozsdamentes acél.  

Videó a darabolásról: